Renée van Wegberg en Egbert Derix

Renée van Wegberg en Egbert Derix

Renée van Wegberg en Egbert Derix

Wanneer

5 november 2015    
00:00

Wereldse pop en theater

Egbert Derix treedt samen op met plaatsgenoot Renée van Wegberg, beiden uit Horst. Het Wereldpaviljoen heeft in Renée van Wegberg haar ambassadrice, ze ondersteunt en promoot het initiatief daar waar mogelijk en het wereldpaviljoen is hier met recht trots op! Renée van Wegberg staat al sinds haar tiende geregeld op diverse podia. Na zeer succesvolle optredens in enkele nationale talentenshows wordt haar een belangrijke rol in de musical Annie toebedeeld en daarna volgen er meer: Annie, We will rock you – Duitsland (rol Ozzy), Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (rol vertelster), Urinetown, Wicked (rol groene heks Elphaba) en Vagina Monologen.
Voor het publiek is Renée nu een gearriveerd musicalster, maar daarnaast is ze van vele markten thuis. Naast musical, muziektheater, kleinkunst, pop en rock voelt ze zich als actrice en zangeres net zo vertrouwd in de muziekwereld van R&B en jazz. Haar stem is verder regelmatig te horen in leaders van radio- en tv programma’s en diverse commercials. Renée mag met recht een veelzijdig artieste genoemd worden.

Egbert Derix verdiende zijn sporen met het Searing Quartet en met zijn projecten met o.a. Iain Matthews, John Helliwell(Supertramp), Fish(Marillion) en vele anderen.

http://www.transmil.nl/egbertderix

http://www.renee-online.nl

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4fQPt5HP1hU