Live From Laurel Canyon Trio (USA) UITVERKOCHT

Live From Laurel Canyon Trio (USA) UITVERKOCHT

Live From Laurel Canyon Trio (USA) UITVERKOCHT

Wanneer

7 november 2019    
00:00

“een muzikale reis door Los Angeles”

Laurel Canyon is de voormalige hippiewijk in Los Angeles waar in eind zestiger jaren van de vorige eeuw de westcoastmuziek zijn oorsprong vond. Onder aanvoering van Brian Chartrand (The Sweet Remains) brengt een grote groep bevriende Amerikaanse musici een bijzonder eerbetoon aan de muzikale erfenis van deze bakermat van vele grote popmusici. De band van Brian bestaat uit acht tot tien muzikanten, waarmee hij momenteel succesvol toert door Europa met veelbezochte optredens.

De muziek die tot op de dag van vandaag van grote invloed is geweest op de hedendaagse muziek generatie wordt tijdens de Europese tour in trio-bezetting gebracht door Brian Chartrand (zang en gitaar), Lamar Gaines (toetsen) en Todd Chuba (percussie).

‘Live From Laurel Canyon ~ Songs & Stories of American Folk Rock’ is meer dan een gewone tribute act en al vertellend neemt de band haar publiek mee op reis langs alle grote popsongs uit de nalatenschap van The Mama’s & Papa’s, Buffalo Springfield, Byrds, America, James Taylor, CS&N, Neil Young, Frank Zappa, James Brown en The Eagles die in ons collectieve geheugen zijn blijven hangen.

Professionals en een geweldige performance is uw deel in de ambiance van De Speelplaats.

www.brianchartrand.com