Jodymoon (NL) UITVERKOCHT

Jodymoon (NL) UITVERKOCHT

Jodymoon (NL) UITVERKOCHT

Wanneer

21 maart 2019    
00:00

“diepe emotie met een levendige en energieke performance”

Bij hun eerste optreden bij De Speelplaats lieten ze een verpletterende indruk achter. Dus op herhaling! Zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets zijn een singer-songwriter duo plus: ze leven en werken samen. Het tweetal schrijft songs die je stuk voor stuk bijblijven. Een sound, waarin folk en blues het uitgangspunt zijn, maar niet het uiteindelijke doel. Dat is wat Jodymoon uniek maakt. Digna en Johan weten een mooi evenwicht te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance. Zowel live als op de plaat zorgen strijkers voor een spannende combinatie tussen singer/songwriter, folk, pop, klassiek en roots.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (winnaar 2008). De band trad op in onder meer Canada, Engeland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado en Tom McRae.
Ze hebben 5 albums op hun naam staan die stuk voor stuk lovende recensies kregen. Op Cello zorgt Marie-José Didderen voor de spannende sfeer. Geniet van dit bijzondere trio!

Promotrack nieuwe album: https://www.youtube.com/watch?v=lBVs6_SghiM&ab_channel=Jodymoon