Flor D’Luna (UITVERKOCHT)

Flor D’Luna (UITVERKOCHT)

Flor D’Luna (UITVERKOCHT)

Wanneer

17 november 2016    
00:00

“Portugese passie en authentieke fado”

Flor de Luna bestaat uit Marcel Verheugd(gitaar), Carla Koehorst(zang) en Manuela Verbeek (Cello)

Tussen de gepassioneerde musici Marcel Verheugd en Carla Koehorst ontstond bij hun eerst kennismaking in 2005 meteen een uitzonderlijke chemie, die ook door het publiek onmiddellijk herkend werd. Deze bijzondere ontmoeting leidde dan ook tot de vorming van Flor d’Luna. Dit duo heeft een eigenzinnig en meeslepend repertoire ontwikkeld, waarin zij traditionele fado’s en gepassioneerde Latijns-Amerikaanse muziek combineren met eigen – soms Nederlandstalige – composities.
Flor d’Luna treedt inmiddels op in binnen- en buitenland. Zo waren zij in 2008 en 2009 te gast in het gerenommeerde fadorestaurant São Miguel d’Alfama in Lissabon, waar ze een aantal avonden musiceerden met grootheden uit de Portugese fadowereld.
In oktober 2008 bracht Flor d’Luna hun eerste cd uit, ‘De Zachtheid van de Nacht’. Hierna is de ontwikkeling van Flor d’Luna in een verdere stroomversnelling geraakt en eind 2010 verscheen de tweede cd ‘Caminhos do Vento’. In 2014 verscheen hun meest recente album “Uma porta para o rio” (“Een deur naar de rivier”). U kunt op deze avond genieten van de passie en gedrevenheid van dit trio wat voor de derde keer bij de Speelplaats te gast is.

Site:

http://www.flordeluna.nl

Clip: