Flor de Luna

Flor de Luna

Flor de Luna

Wanneer

15 november 2012    
00:00

Tussen de gepassioneerde musici Marcel Verheugd en Carla Koehorst ontstond bij hun eerst kennismaking in 2005 meteen een uitzonderlijke chemie, die ook door het publiek onmiddellijk herkend werd. Deze bijzondere ontmoeting leidde dan ook tot de vorming van Flor d’Luna. Dit duo heeft een eigenzinnig en meeslepend repertoire ontwikkeld, waarin zij traditionele fado’s en gepassioneerde Latijns-Amerikaanse muziek combineren met eigen – soms Nederlandstalige – composities.

Flor d’Luna was in 2009 te gast in het gerenommeerde fadorestaurant São Miguel d’Alfama in Lissabon, waar ze een aantal avonden musiceerden met grootheden uit de Portugese fadowereld.

In oktober 2008 bracht Flor d’Luna hun eerste cd uit, ‘De Zachtheid van de Nacht’. Hierna is de ontwikkeling van Flor d’Luna in een stroomversnelling geraakt en eind 2010 verscheen de tweede cd ‘Caminhos do Vento’. Deze bevat een Spaans- en Portugeestalig repertoire met nieuwe, door Marcel Verheugd gecomponeerde stukken. Tegenwoordig is Manuela Verbeek (celliste) een vaste gastmuzikant bij Flor d’Luna.

Tijdens het optreden zullen enkele tapashapjes geserveerd worden; deze zijn in de entreeprijs inbegrepen.

Inmiddels is het optreden uitverkocht. We adviseren u dan ook om bij toekomstige voorstellingen (hommage Leonard Cohen op 27 december) tijdig te reserveren.