Barbara Breedijk (NL) met support van Harold K

Barbara Breedijk (NL) met support van Harold K

Barbara Breedijk (NL) met support van Harold K

Wanneer

18 april 2024    
20:30 - 22:30

Waar

Harmoniezaal Tegelen
Posthuisstraat 30, Tegelen, Limburg, 5931 EN

Vanavond hebben we een dubbel optreden bij De Speelplaats.

Harold K is te gast als support van Barbara Breedijk.

Harold K treedt op van 20.30 u – 21.00 u; Barbara Breedijk vervolgt van 21.15  u – 22.30 u.

Harold K

“De grote liefde voor het kleine leven, dat is waar het om draait.”

De liedjes van Harold K zijn pakkende short stories in onvervalst Limburgs, ut Zösters plat.  Hij zingt vanuit hart en ziel en zit de luisteraar dicht op de huid. Zijn inspiratie delft hij uit de onuitputtelijke goudmijn van de Amerikaanse folk en blues. Als troubadour pur sang vertelt Harold zijn ongepolijste verhalen met humor en empathie. Met ‘Heppeneert’ veroverde hij het hart van vele luisteraars en is hij een vaste waarde in de Limburgse 100 bij L1. De afgelopen twee jaar gaf hij intense shows met Hamid Reza Behzadian. In april 2024 verschijnt een nieuwe EP waarvoor Harold samenwerkt met producer en kompaan Thimo Gijezen. Een EP met gastrollen van Celliste Saartje van Camp en harpiste Laura Lotti.

Harold K groeide op als Harold Konickx in Susteren, ingeklemd tussen België en Duitsland.

De grote liefde voor het kleine leven, verhalende liedjes in Zösters plat en Nederlands. Indie | Roots | Folk. Finalist van Mooie Noten 2017, winnaar van de Jo Erens Prijs in 2018 en verantwoordelijk voor columns voor L1,  dat is Harold K allemaal!

Site: https://www.haroldk.nl

Barbara Breedijk

“Gevatte humor, plezant met beestachtige teksten”

In 2008 stal Barbara Breedijk samen met Frank Peeters en Eddie C bij de Speelplaats al eens de show met de presentatie van haar cd “April’s Fool.”
Ze is nu kleinkunstenaar en biedt muzikale wrap-ups, muziek en comedy op maat. Barbara dartelt vrolijk over het podium, haar gitaar en ukelele achter haar aan kwispelend. Ze introduceert haar liedjes en humorvolle teksten op een eigenzinnige en aanstekelijke manier. We verwelkomen Barbara met “Gevatte humor, plezant met beestachtige teksten”

Entree: € 14,-

Voorverkoop: reserveren verplicht via f.schatorje@hetnet.nl

Site: https://barzingtaltijd.wixsite.com/barbarabreedijk