A Surprise Night with Woody Sings Ireland & Riverflow

A Surprise Night with Woody Sings Ireland & Riverflow

A Surprise Night with Woody Sings Ireland & Riverflow

Wanneer

20 april 2023    
20:00

Waar

Harmoniezaal Tegelen
Posthuisstraat 30, Tegelen, Limburg, 5931 EN

Woody Sings Ireland

“Beleef Ierland in verhalen en zing mee!”
Multi-talent Woody Veneman is het brein achter vele creatieve projecten. Hij is mede-oprichter van het destijds befaamde altcountry duo Woody & Paul. Hij stond aan de wieg van de vooruitstrevende muzikale dansformatie S.T. Cordell en vorig jaar bedacht hij The Human Jukebox, Woody als een menselijke jukebox.
Onder de noemer Woody Sings Ireland staat hij deze avond op het podium bij De Speelplaats. Hij prikkelt met zijn songs op zijn eigen unieke manier de luisteraars om te genieten van een Ierse beleving. Verwacht traditionals, drinking songs, sea ballads en misschien wel een enkele singalong.
Woody Sings – Easy And Slow (The Dubliners)

Riverflow Riverflow

“Unplugged ….Groot Venlose Ierse folk mét karakter”
Eigenzinnig, uniek, gevoel voor de roots en een eigen saus.
Wat hebben ze de afgelopen jaren allemaal al gehoord: “schapefolk”, “confettifolk”, “punkfolk”, “folkrock”, “zuipfolk”, “folk-a-billy”, “skafolk”, “feestfolk”. Voor hun part wordt het folkfolk, want het zal hun een zorg zijn hoe ze bestempeld worden in de pers en op straat. Als ze na een avondje optreden nog het gesprek van alle dagen blijven en terug moeten komen voor een nieuw optreden is al mooi genoeg. Laat je verrassen door hun aanstekelijke folk, die deze keer in een luistersfeer unplugged zal worden gepresenteerd. Ze hebben eigen nummers in hun repertoire die nog net iets beter klinken. De eigen tekst -en muziekschrijvers van de band weten de aanstekelijkheid van de Ierse folk prima te combineren met hun eigen muzikale achtergronden. Het feestgehalte tijdens de optredens gaat de schaal van Richter ver te boven. Jij komt na afloop wellicht met wat beters dan “zuipfolk”, “feestfolk”, “folkrock”…

Riverflow is:
Paddy Vervoort – lead zang
Marcel van Bergen – zang, banjo en gitaar
Marc Holtman – accordeon, zang en screams
Ron Spee – zang, gitaar, banjo en viool
Tim van den Hombergh – tin whistle
Stefan den Ouden – bas

Entree: 14,-
Voorverkoop: Reservering verplicht via f.schatorje@hetnet.nl