19 juni 2021

Joris Linssen & Caramba

Joris Linssen & Caramba
 

“Cultuurpodium De Speelplaats” laat zich zien en horen!

 

De locatie van het optreden is, wegens de onzekere omstandigheden i.v.m.corona, gewijzigd in Schutterijmuseum te Steyl. Het concert wordt twee keer uitgevoerd. De eerste keer van 18.30 - 19.30 u, de tweede keer van 20.30- 21.30 u. Degenen die gereserveerd hebben krijgen de concerttijd toegewezen. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zaterdag 19 juni te Steyl

 

Cultuurpodium De Speelplaats is terug na een enerverend coronajaar. We willen muziekliefhebbers weer verleiden om te komen genieten van het kleine intieme podium dat we altijd bieden.


Zanger Joris Linssen is  bekend van zijn tv-programma’s 'Hello Goodbye' en 'Joris’ Showroom', maar hij is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme, interactie met het publiek, mooie verhalen en gedreven muzikanten. Al 20 jaar bestormt hij de theaters en podia met zijn band Caramba. Met een flinke portie lef, aanstekelijk enthousiasme en vurige spel bespelen ze hun publiek. Joris Linssen & Caramba  toerden door Mexico waar ze speelden voor een publiek van 20.000 mensen in een stadion. Met hun Mexicaans getinte repertoire creëren ze een sfeer van enthousiasme en plezier. Ze spelen ruim 100 shows per jaar! Caramba is avontuur, zien is geloven!

 
Entree: €15,00
Aanvang: 1e concert 18.30 u, 2e concert 20.30 u
Locatie: Schutterijmuseum (voorheen Sint-Rochuskerk)
Rozenstraat 18 Steijl http://www.schutterijmuseum.nl
Voorverkoop: Reservering verplicht via f.schatorje@hetnet.nl