17 september 2020

Claude Bourbon (Fra) GEANNULEERD IVM CORONA

Claude Bourbon (Fra) GEANNULEERD IVM CORONA
 

“zweverige gitaarklanken met een melancholieke ondertoon en een snufje JJ Cale”

 

Klaar voor een unieke en getalenteerde kijk op een breed scala aan muzikale tradities? Claude Bourbon is bekend in heel Europa en Amerika door zijn geweldige gitaaruitvoeringen die klassieke muziek, blues, Spaanse en Oosterse stijlen vermengen.
Claude Bourbon gebruikt alle  vingers van elke hand apart, en in harmonie plukken en tokkelen deze met een snelheid en precisie die zijn stijl onnavolgbaar maken. Duizenden mensen in het VK, Europa en de VS hebben genoten van deze virtuoos. Deze ervaring dwingt zijn publiek om steeds weer terug te komen om hem te zien en te horen spelen als zijn vingers lichtjes dansen over de snaren van zijn gitaar en hiermee het unieke geluid creëren dat ‘Claude’ is.
Claude speelde op talloze locaties, waaronder de festivals Glastonbury, Isle of Wight , Colne Great British & Blues en Rock O’Z Arene. Hij deelde het podium  in Europa en de VS met talloze muzikanten, waaronder Calvin Russel, Charlie Morgan (Elton John, Gary Moore), Jan Akkerman (Focus), Steve Grossman (Miles Davis), Herbie Armstrong (Van Morisson), Jose Barrense Dias.

www.claudebourbon.org

https://www.youtube.com/watch?v=aUDHeJqePsg

 

 
Entree: € 12.00
Aanvang: 20.30
Locatie: Jochumhof
Maashoek 2B, 5935 BJ Steyl
Voorverkoop: Reserveren verplicht via f.schatorje@hetnet.nl